Hoe ga jij om met dieetwensen en/of allergieen?

Wees gewaarschuwd dat onze producten in een keuken worden bereid waar alle ingredienten worden gebruikt. We doen ons uiterste best om met dieetwensen en/of allergieen rekening te houden, maar er bestaat altijd een kans dat er iets overlapt. Vermeld altijd dieetwensen en/of allergieen in het orderformulier.

Wat zijn de bezorgingskosten?

De bezorgingskosten in Amsterdam bedragen €35,- incl btw.  Voor bestellingen buiten Amsterdam kan het zijn dat ik meer moet berekenen in verband met de reiskosten. Je kunt altijd je bestelling gratis komen ophalen op de Schinkelkade 31hs.

Hoe bezorg jij de boards?

Onze producten worden op de dag zelf vers bereid en zijn niet geschikt om een dag van te voren te bezorgen. Ook kunnen wij de bezorging niet aan een koeriersdienst overlaten, maar bezorgen we de producten zelf. Je kunt altijd zelf je producten bij ons komen halen, vanwege de grootte van de borden eigenlijk alleen maar mogelijk met een auto.

Je dient aanwezig te zijn op de door jou gekozen locatie als het product wordt bezorgd. Als wij parkeergeld moeten betalen om te parkeren, dan zullen wij deze kosten doorbelasten. Als je niet op de locatie aanwezig bent om het product te ontvangen, dan zal de bestelling bij een buurman worden afgegeven of op een veilige plaats worden achtergelaten. We kunnen het product niet mee terugnemen naar onze keuken vanwege de houdbaarheid. Deli-zabeth is niet verantwoordelijk meer nadat het product bij een buur of elders is achtergelaten.

Bereken jij btw?

Ja, wij dienen ook btw af te dragen over onze geleverde goederen en diensten.