Samenwerken

Samen kunnen we bijzondere voedselervaringen creëren. Ik heb ervaring op meerdere gebieden en vertel je er graag meer over. Is er iets op onderstaande lijst dat je triggert en waar je graag meer over zou willen horen? Ik kan je alles vertellen over het onderwerp en mijn ervaring, voel je vrij om contact op te nemen.

 

Check mijn portfolio

Receptontwikkeling:

Ik ontwikkel al meer dan 6 jaar recepten en heb gewerkt met zowel grote internationale voedselproducenten als met een aantal kleinere lokale bedrijven. Ik vind het te gek om recepten te maken die een klassiek recept om te buigen in een gezondere of vegetarische/veganistische variant of om iets compleet nieuws te creëren! Van snelle en makkelijke recepten tot meer uitdagende recepten met unieke ingrediënten. Deze recepten kunnen gebruikt worden voor uw website, social media, blog, verpakkingen, brochures maar ook voor magazines, kookboeken etc. Alles is mogelijk en het zal van de doelgroep en het product afhangen welke richting het beste zal passen.

Food styling en fotografie:

Ik heb een passie voor food styling en vind het een geweldige uitdaging om heerlijke gerechten tot leven te brengen in foto’s. Laat mij jullie helpen om de ultieme look en feel te creëren die past bij uw merk, product of bedrijf. Ik ben geen klassiek geschoolde fotograaf, maar door mijn jarenlange ervaring met het maken van food foto’s, kan ik als fotograaf ingezet worden voor kleinere projecten. Voor grotere projecten werk ik graag samen met een fotograaf.

Merk/ product samenwerkingen op sociale media (Website/ Instagram):

Als je met mij wilt werken aan content voor jouw website / Instagram of die van mij, kunnen we creatieve opties bespreken om jouw product onder de aandacht te brengen. Dit kan een recept, reel, persoonlijk verhaal, review, give away etc. zijn. Ik werk echter alleen met merken die bij mijn profiel passen.

En zo veel meer… Je kan mijn mediakit opvragen voor meer informatie!