Weddings

De beste lokale en seizoensproducten
Onweerstaanbare food styling
Duurzaamheid gegarandeerd
Zelf gemaakt
Bevriend met de beste lokale (Amsterdam) winkeliers
Gemak van deur-tot-deur bezorging
Alleen de verste ingredienten
Event styling
Vrouwelijke oprichtster
Snel en gemakkelijk bereikbaar

Testimonials

“Deli-zabeth heeft het Foam team al meerdere keren van fantastische grazing boards laten genieten tijdens borrels en vergaderingen. De grazing boards zijn een feestje in alle opzichten! Prachtig opgemaakt, kleurrijk, met kwalitatief hoogstaande producten en een uitgebreide keuze tussen vlees, kaas en vegetarisch. De grazing boards van Deli-zabeth zijn niet alleen een echte eye-catcher, maar ook nog eens heel smaakvol. Daarnaast is het heel prettig samenwerken met Elize, omdat ze creatief is, meedenkt, goed communiceert en zeer punctueel is. Het is niet voor niets, dat de grazing boards een terugkerend recept zijn bij Foam gelegenheden.”

Foam

“Ik vroeg Elize om een onmogelijke bijdrage voor een tuinfeest, maar ze pakte dit met enthousiasme aan! Zij overtrof ook nog eens al mijn verwachtingen met een pastel-kids-grazing-table in regeboog kleuren én een práchtige Grazing table voor 30 volwassenen. Het was net zo heerlijk als dat het mooi was. Echt een fantastische manier om je gasten te verrassen op een verjaardag, borrel of babyshower!”

Josh Veldhuizen

“Ik bestelde een fantastisch grazing board bij Elize voor een speciale avond met vrienden. Het was echt geweldig geregeld: een prachtig bord met alles erop en eraan, goede service en allemaal heerlijke producten. We hebben er ontzettend van genoten – een aanrader dus!”

Pien Wekking (Pienlaathaaretenzien)

“Grazings by Deli-zabeth is superfeestelijk, lekker en voor ieder wat wils!”

Karin Vos

Instant vrolijkheid op je tafel. Alles is homemade en zo smaakvol!

Jet van Nieuwkerk

Wat een super ervaring was dit zeg!! Voor een bijzondere kantoorlunch waarbij veel Amerikaanse collega’s waren heeft Deli-zabeth geheel in stijl een aantal varianten bagels gemaakt welke niet alleen heerlijk smaakten door middel van verse producten, maar er ook prachtig uitzagen, inclusief versiering met eetbare bloemen. Daarnaast waren er ook verschillende gezonde en verse sappen, dus er was echt voor ieder wat wils. Deli-zabeth heeft goed geluisterd naar al onze wensen en hier op een waanzinnige manier gehoor aan gegeven. De service was ook super doordat het een kortdag verzoek was en alles toch tot in de puntjes wist de verzorgen, inclusief bezorging en ook aan de opmaak was volledig gedacht zodat we het alleen maar uit de verpakking hoefde te halen en op te dienen. Al met al een zeer geslaagde lunch wat helemaal te danken is aan Deli-zabeth!!

S&P Global

Veelgestelde vragen

Algemeen

Bereken jij btw?

Levering

Worden de grazing boards op de afgesproken tijd geleverd?

Voedsel / Product

Kan ik het board in de ijskast bewaren?
DELIZABETH & GRAZINGS