Worden de grazing boards op de afgesproken tijd geleverd?

We doen ons best om de boards op de afgesproken tijd af te leveren. Houd er echter rekening mee dat de boards zowel 15 minuten voor als na de afgesproken tijd kan worden geleverd omdat wij niet altijd invloed hebben op het verkeer in Amsterdam. Mocht dit te laat zijn, vervroeg dan de aflevertijd zodat je zeker bent dat de boards worden geleverd voor de start van het event.

Wat zijn de bezorgingskosten?

De bezorgingskosten in Amsterdam bedragen €35,- incl btw.  Voor bestellingen buiten Amsterdam kan het zijn dat ik meer moet berekenen in verband met de reiskosten. Je kunt altijd je bestelling gratis komen ophalen op de Schinkelkade 31hs.

Hoe bezorg jij de boards?

Onze producten worden op de dag zelf vers bereid en zijn niet geschikt om een dag van te voren te bezorgen. Ook kunnen wij de bezorging niet aan een koeriersdienst overlaten, maar bezorgen we de producten zelf. Je kunt altijd zelf je producten bij ons komen halen, vanwege de grootte van de borden eigenlijk alleen maar mogelijk met een auto.

Je dient aanwezig te zijn op de door jou gekozen locatie als het product wordt bezorgd. Als wij parkeergeld moeten betalen om te parkeren, dan zullen wij deze kosten doorbelasten. Als je niet op de locatie aanwezig bent om het product te ontvangen, dan zal de bestelling bij een buurman worden afgegeven of op een veilige plaats worden achtergelaten. We kunnen het product niet mee terugnemen naar onze keuken vanwege de houdbaarheid. Deli-zabeth is niet verantwoordelijk meer nadat het product bij een buur of elders is achtergelaten.