Grazings by Deli-zabeth

Niets is zo verbindend als samen eten delen. Daarom ben ik 'Grazings by Deli-zabeth' gestart: een Australisch fenomeen dat zijn intrede doet in Nederland. 'Grazings by Deli-zabeth' brengt bij elk evenement gesprekken op gang. Het kleedt niet alleen het evenement aan - het smaakt ook waanzinnig goed.

Alle Grazing boards en tables zijn ontworpen en geselecteerd door Deli-zabeth, een bekende Amsterdamse foodstyliste en afgestudeerd aan de Ballymaloe Cookery School. Ze gaat op zoek naar de beste lokale ingrediënten, ontdekt nieuwe trends en inspireert je met alleen maar de mooiste lokale en seizoensgebonden producten. Voeg daar een beetje styling en no-nonsense aan toe - en Grazings by Deli-zabeth is geboren.

De beste lokale en seizoensproducten
Onweerstaanbare food styling
Duurzaamheid gegarandeerd
Zelf gemaakt
Bevriend met de beste lokale (Amsterdam) winkeliers
Gemak van deur-tot-deur bezorging
Alleen de verste ingredienten
Event styling
Vrouwelijke oprichtster
Snel en gemakkelijk bereikbaar

Testimonials

“Deli-zabeth heeft het Foam team al meerdere keren van fantastische grazing boards laten genieten tijdens borrels en vergaderingen. De grazing boards zijn een feestje in alle opzichten! Prachtig opgemaakt, kleurrijk, met kwalitatief hoogstaande producten en een uitgebreide keuze tussen vlees, kaas en vegetarisch. De grazing boards van Deli-zabeth zijn niet alleen een echte eye-catcher, maar ook nog eens heel smaakvol. Daarnaast is het heel prettig samenwerken met Elize, omdat ze creatief is, meedenkt, goed communiceert en zeer punctueel is. Het is niet voor niets, dat de grazing boards een terugkerend recept zijn bij Foam gelegenheden.”

Foam

“Ik vroeg Elize om een onmogelijke bijdrage voor een tuinfeest, maar ze pakte dit met enthousiasme aan! Zij overtrof ook nog eens al mijn verwachtingen met een pastel-kids-grazing-table in regeboog kleuren én een práchtige Grazing table voor 30 volwassenen. Het was net zo heerlijk als dat het mooi was. Echt een fantastische manier om je gasten te verrassen op een verjaardag, borrel of babyshower!”

Josh Veldhuizen

“Ik bestelde een fantastisch grazing board bij Elize voor een speciale avond met vrienden. Het was echt geweldig geregeld: een prachtig bord met alles erop en eraan, goede service en allemaal heerlijke producten. We hebben er ontzettend van genoten – een aanrader dus!”

Pien Wekking (Pienlaathaaretenzien)

“Grazings by Deli-zabeth is superfeestelijk, lekker en voor ieder wat wils!”

Karin Vos

Instant vrolijkheid op je tafel. Alles is homemade en zo smaakvol!

Jet van Nieuwkerk
DELIZABETH